Laxfilé, pressad potatis och citron&dill sås
Idag till lunch håller jag på med det som titeln säger.
Såsen:
Crème fraiche ca 2 dl. ½ schalottenlök, citronpeppar, lite av en fiskbuljongtärning och ganska mycket dill.
Allt det här kokar jag upp i en kastrull.
Laxen:
Laxen kryddade jag med citronpeppar och kastade sen in i ugnen ca 10 min. sen tog jag ut dom och la i den andra halvan av schalottenlöken och delade på ett lagerblad och vatten. (skyn som blir sen ska jag ha i såsen) in i ugnen igen i ca 10 min,
Smaklig måltid :)
Såsen:
Crème fraiche ca 2 dl. ½ schalottenlök, citronpeppar, lite av en fiskbuljongtärning och ganska mycket dill.
Allt det här kokar jag upp i en kastrull.
Laxen:
Laxen kryddade jag med citronpeppar och kastade sen in i ugnen ca 10 min. sen tog jag ut dom och la i den andra halvan av schalottenlöken och delade på ett lagerblad och vatten. (skyn som blir sen ska jag ha i såsen) in i ugnen igen i ca 10 min,
Smaklig måltid :)