Melon&Hallon kompott, toppad med vaniljglass.

Hej igen och välkommen tillbaka. :)
Jag ligger en eller två dagar efter när jag skriver mina inlägg helatiden, svårt att hinna med! 
Men nu i alla fall blir det efterrätten som vi hade i igår.




Melon. Vilken som helst!
Skrapa ur kärnorna och sen köttet. Skär det i bitar och häll i hallon. Färska eller frysta.
Om dom är frysta gör det ju inget att göra iordning melonen någon timma innan ni ska äta, då hinner dom tina.
Jag toppa med glass, riven choklad och lite socker.

Lagom och väldigt enkelt! och ganska snyggt ;)


 
- L.A



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Enkeltattlaga.blogg.se

Att vara småbarns förälder och samtidigt sköta hem och hushåll är inte alltid det lättaste. Men jag tänkte visa er hur jag fixar alla mina dagar tillsammans med sonen och samtidigt ha ett fint hem och god mat på bordet, på enklaste sätt.

RSS 2.0