Kött, potatisklyftor med kantarellsås

Igår var det söndag, då tog vi oss en myskväll med god mat, vin och Film. Våran Tv la av igen så det vart dator på bordet och huvudena nära varandra :)

Nåt som är riktigt gott, det är en saftig fin köttbit med god sås. Kanske för att jag växt upp på goda älg grytor, Filéer, rådjurssadlar m.m.

Så igår blev det Entrecote (Blev kvar av biten vi åt i fredags) med egengjorda potatisklyftor och kantarellsås.

Säsongens kantareller som redan är förvällda.
I med lite milda mat 15%
salt och peppar

Har även egen svampfond jag fryst in i iskuber som jag kastade i.

 
.

Tvätta och dela potatisarna i klyftor. Lägg på sparrisen upp på potatisen. Matolja i en ugnsform salt och peppar. 25-30 min i 225 grader.

 


Stek köttet det sista du gör.



Hej så länge :)



  



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Enkeltattlaga.blogg.se

Att vara småbarns förälder och samtidigt sköta hem och hushåll är inte alltid det lättaste. Men jag tänkte visa er hur jag fixar alla mina dagar tillsammans med sonen och samtidigt ha ett fint hem och god mat på bordet, på enklaste sätt.

RSS 2.0