Entrecote, rotsakslåda och bearnaisesås.
Det vart ingen grillning igår som jag skrev.... igår vart vi sena hem så det vart en halvljummenpizza efter försök att lägga sonen.
Fredagsmiddagen i bild och beskrivning i alla fall.
Rotsakslåda (Igen) !
Den här gången blev det - Morötter, Palsternacka, sparris och potatis.
Lite smör i ugnsformen.
Skala, hacka och skär och krydda med lite persilja och salt, in i ugnen i ca 25 - 30 min!
Köttet skar jag i skivor och på grund av dålig kniv misslyckades jag ganska ordentligt. Men några typer av skivor vart det.
Saltade och pepprade.
Stekte köttet när potatisen var klar, knappt minuten på varje sida. (Beroende på tjockleken)
(Tänk på att köttet eftersteker! även utanför stekpannan)
Besviken på hur det blev att se ut på talliken, men kan garantera att det blev gott i alla fall :)
Fredagsmiddagen i bild och beskrivning i alla fall.
Rotsakslåda (Igen) !
Den här gången blev det - Morötter, Palsternacka, sparris och potatis.
Lite smör i ugnsformen.
Skala, hacka och skär och krydda med lite persilja och salt, in i ugnen i ca 25 - 30 min!

Köttet skar jag i skivor och på grund av dålig kniv misslyckades jag ganska ordentligt. Men några typer av skivor vart det.
Saltade och pepprade.
Stekte köttet när potatisen var klar, knappt minuten på varje sida. (Beroende på tjockleken)
(Tänk på att köttet eftersteker! även utanför stekpannan)
